woensdag 29 oktober 2014

NaNoWriMo

De ene challenge is nog niet afgelopen, of ik heb me alweer aangemeld voor de volgende challenge. Misschien is het jullie al opgevallen, maar ik vind challenges best leuk. Ik hou van uitdagingen en ben ook niet iemand die snel opgeeft, al helemaal niet als er een echte challenge aan verbonden is. De maand oktober is nu bijna voorbij en daarmee ook de vegan challenge. In een uitgebreid artikel zal ik jullie daarin nog vertellen wat ik er van vond, maar nu wil ik het eerst hebben over de challenge van november waar ik aan mee ga doen.

Nee, ik ga niet mijn snor laten staan voor movember, ik ga meedoen aan NaNoWriMo; National Novel Writing Month. De titel zegt eigenlijk al een heleboel. Het is de bedoeling om in de maand november 50.000 woorden te schrijven, oftewel, een eerste beginversie van een boek. 50.000 woorden klinkt veel en dat is het ook. Het staat voor zo'n 1.667 woorden PER DAG. Nou, als dit geen challenge is, dan weet ik het ook niet meer...

Ik loop al een tijdje met een idee voor een boek in mijn hoofd. Ik ben er ook al aan begonnen, maar met 2.000 woorden die ik de afgelopen drie maanden heb geschreven, schiet het niet echt op. Ik doe deze challenge dan ook niet echt om te winnen (al zou dat wel mooi zijn), maar meer om echt even op gang te komen. Het leuke is dat er ontzettend veel mensen meedoen aan NaNoWriMo, zodat je ook lekker gemotiveerd blijft!

Misschien is het nu nog een beetje kortdag om je aan te melden voor NaNoWriMo, maar voor de mensen die al besloten hebben dat ze mee willen doen, je kan me toevoegen op de officiele NaNoWriMo site om mijn voortgang bij te kunnen houden! Ik wens mezelf alvast heel veel succes!

http://nanowrimo.org/participants/liefsjudith

4 opmerkingen:

 1. Heel veel succes!

  Ik heb NaNoWriMo drie keer succesvol volbracht - maar dit jaar gaat het hem denk ik niet worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je misschien nog een meestertip? Want ik zie mezelf nu al falen haha!

   Verwijderen
  2. Haha - ik deed echt heel vaak van die tijds-gebonden schrijfwedstrijdjes met andere nanowrimoers!
   Wedstrijdje wie er het meest kon schrijven in een half uur/uur/kwartiertje!

   En mensen je random woorden laten geven die je dan in je verhaal moet verwerken helpt ook!

   Verwijderen
 2. Ik zou er graag aan mee willen doen. Maar ik denk niet dat ik zoveel inspiratie heb. Heel veel succes! Ik ga 'm lezen!

  BeantwoordenVerwijderen