dinsdag 20 mei 2014

Mijn parfumcollectie


Mijn parfumcollectie is, zoals je ziet, niet bizar groot. Ik heb drie geurtjes in mijn kast staan, maar ze zijn wel echt alle drie mijn favorieten en elke dag sta ik weer voor het dilemma welk geurtje ik nu weer op moet doen. Ze zijn allemaal heel verschillend van elkaar en dat maakt ze juist ook lekker. De ene keer wil ik wat fris, de andere keer juist wat sterkers. Ik kan geen geuren beschrijven, dus dat ga ik dan ook maar niet doen, maar elke parfum heeft wel een leuk verhaaltje. Ik bewaar trouwens altijd de doosjes van de parfums, want dat staat zo leuk in je kast. Dus hier gaan we dan, van links naar rechts:

Paul Smith - Extreme
In Zweden kreeg ik op mijn verjaardag een immens pakket van mijn ouders uit Nederland opgestuurd. Het zat vol met beautyproducten (waarvan ik de helft heb moeten laten liggen, omdat ik ze niet op had gekregen), waaronder een kleine miniversie van deze parfum. Ik heb dat testertje echt tot de laatste druppel opgemaakt en daarna begon mijn zoektocht naar de grote broer van het miniflesje. Ik had in elke Ici Paris en Douglas gevraagd of ze de geur hadden, maar helaas, het geurtje kwam uit een oudere collectie en die verkochten ze niet meer. Ik was een beetje teleurgesteld. Tot ik de Kruidvat binnen liep! Net voor de kassa hebben ze bij de Kruidvat altijd allemaal geurtjes staan. Tot mijn verbazing zag ik ook het luchtje van Paul Smith staan waar ik al zo lang naar op zoek was! Ik twijfelde geen moment en kocht het geurtje. Tot op de dag van vandaag hoop ik dat op miraculeuze wijze mijn flesje ineens weer vol zit, want ik wil echt niet dat deze op raakt!

The Bodydhop - White Musk
Dit geurtje heeft eigenlijk niet zo'n speciaal verhaal. Ik ben gek op de geuren van The Bodyshop en dit luchtje kreeg ik voor mijn verjaardag! Ik moest eerst heel erg wennen aan de geur, want hij is fris, maar toch ook weer niet (zie, ik kan geen geuren beschrijven...). Ik heb van deze geur ook nog een bodymist, dus als deze op is, kan ik nog een tijdje van mijn bodymist genieten!

DKNY - Be Delicious
Altijd als ik vroeger in een parfum winkel kwam, moest ik even aan dit luchtje ruiken. Deze geur ruikt zo ontzettend lekker! Ik heb hem uiteindelijk gekregen toen ik voor mijn examen was geslaagd (wat inmiddels al weer twee jaar geleden is) en toen is het ook een tijdje mijn statement geurtje geweest! Ik had deze altijd en overal op! Inmiddels is hij bijna op, dus ik doe er heel zuinig mee! Een parfum is toch best wel duur, al helemaal voor mij als arm studentje en ik wil het liefst zo lang mogelijk van deze geur kunnen genieten!

1 opmerking: