dinsdag 27 mei 2014

Kringloop aankoopjes


Eigenlijk had ik zaterdag heel hard moeten studeren. Ik moet nog een dramatekst lezen en een paper in elkaar flansen, maar hé, ik was al heel lang niet meer bij de Kringloopwinkel geweest, dus die schreeuwde mijn naam. Normaal koop ik altijd een bult kleding daar, maar die viel een beetje tegen. Gelukkig kwam ik een hoop andere rommel tegen.


Als eerste deze schattige oorbelletjes. Voor de hoofdprijs van €0,50 kon ik deze pareltjes meenemen. Met mijn korte haar vind ik het leuk om oorbellen te dragen en deze vond ik heel speciaal en een prachtig kleurtje. Ik kon ze niet laten liggen!


Ik heb ontdekt dat je de meest fantastische boeken bij de kringloopwinkel hebt, dus ik kon het niet laten om daar ook even te sneupen. Voor €0,60 nam ik Het Grootste Lexicon van Nutteloze Feiten mee. Ik hou echt van dit soort boekjes. Af en toe snuffel ik eens in zo'n boekje, lees iets grappigs en dan staat het voor weken in de kast voor ik weer eens een nutteloos feitje wil weten! 
Voor €1,50 nam ik Beau's Handboek voor Studenten mee. Het leek me een ontzettend grappig boekje en was wel benieuwd wat het was. Ik denk dat ik hem uitlees en vervolgens aan iemand geef die volgend jaar begint met studeren! Die heeft er vast meer aan dan de doorgewinterde student die ik ben!


Jullie zagen ze al een beetje op de achtergrond staan bij de vorige foto's en nu zal ik ze even extra in het zonnetje zetten. In de kringloop stond een bak waarop in koeienletters stond: ALLE SKEELERS €2,50. Uit nieuwsgierigheid keek ik even en mijn oog viel meteen op deze schatjes. Ze zagen er wat klein uit, maar say what, passen kan nooit kwaad. Ze bleken perfect te zitten. En met perfect bedoel ik als gegoten. Ze zaten als een sleutel in een slot. Als het glazen muiltje van Assepoester. Gewoon perfect. Voor €2,50 nam ik ze mee en ik denk dat ik hier nog een heleboel plezier mee ga beleven!

7 opmerkingen:

 1. Omg, die rolschaatsen! Zooooo leuk. Gimme gimme gimme.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooh awesome, die rolschaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha skeelers, good old times! Die vond ik vroeger zo verschrikkelijk lelijk he, maar eigenlijk zijn ze best tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat boek met nutteloze feiten, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen