dinsdag 8 april 2014

What's on my way - eBay

Er is een tijd geweest dat ik echt verslaafd was aan eBay. Elke week keek ik wel even of er nog wat leuks op stond en het was mijn missie om dat ene armbandje zo goedkoop mogelijk te krijgen. Inmiddels is mijn verslaving iets verminderd, maar ik kijk nog regelmatig op de website. Ik bedacht me dat het wel weer eens tijd werd om iets te bestellen. Deze pakketjes komen er nog aan! Als je op het plaatje klikt, kom je bij het item op eBay uit!


Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie statement ketting en was op slag verliefd op deze ketting! Vooral dat blauwe detail vind ik erg mooi! 


Oh my oh my. Toen ik dit shirt zag, was ik op slag verliefd! Wat een perfectie! Ik ben alleen een heel klein beetje bang dat hij klein uit gaat vallen, aangezien de gegeven maten een beetje kielekiele waren vergeleken met mijn maten. Maar ach, anders verkoop ik hem wel door aan een dwerg.


Nog meer kettingen! Ik wil graag wat meer sieraden gaan dragen, omdat ik het bij anderen toch altijd erg leuk vind staan!


Nu ik kort haar heb, vind ik het leuk om wat vaker oorbellen in te doen. Deze vond ik erg leuk en driehoekjes zijn ook helemaal hip, dus met deze oorbellen kan het niet fout gaan geloof ik!


Ik ben een tijdje echt verslaafd geweest aan ringen. Toen ik deze twee ringen zag, was ik op slag verliefd! Ik kon alleen niet kiezen welke kleur ik moest nemen, dus nam ik ze allebei!


Als laatste heb ik nog dit shirt gekocht, maar ik moet eigenlijk bekennen dat ik niet zo goed weet waarom. Ik had een prepaid creditcard van een andere bestelling die ik moest doen en daar stond nog wat geld op. Ik was inmiddels al zo'n twee dagen eBay aan het afstruinen en kon voor die laatste vier euro niets leuks vinden, dus heb ik op de bonnefooi dit shirtje maar gekocht. Zonder te kijken of het überhaupt wel zou passen... Dus ik ben benieuwd...

Kopen jullie wel eens iets op eBay?

9 opmerkingen:

 1. Hele toffe sieraden heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave ketting!! Ik ben daar echt gek op! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral je oorbellen heel tof! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de eerste ketting vind ik echt pr-ach-tig <3

  Liefs,

  Svenja
  www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes!
  Die eerste ketting heb ik ook op Ebay gekocht maar dan wel met oranje parels in plaats van blauwe.
  De driehoekige oorbellen vind ik ook heel mooi maar weet niet echt of ze mij zouden staan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ringen zijn echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste ketting heb ik ook, maar dan in het roze. Ik blijf hem leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. <3 Ebay! Vaak is het wel hit or miss. De éne keer is het product echt prachtig, beter dan verwacht. De andere keer een beetje een teleurstelling :)

  BeantwoordenVerwijderen