zaterdag 15 februari 2014

HET IS ER AF!

Eigenlijk was het plan om nog even te wachten, maar ik was er zó klaar mee! Het zat maar in het eten en in de weg en die klitten die ik er elke ochtend uit moest kammen... Ik werd er echt gek van. Dus vanochtend belde ik de kapper: "Hoi, op de site van Stichting Haarwensen staat dat jullie gratis het haar knippen als je het doneert." "Dat klopt!" "Zou ik vanmiddag langs kunnen komen?" "Ja hoor! Prima!"

Dus naar de kapper. Hup schaar erin en het was eraf. En nu heb ik een lekker kort koppie. Heerlijk!


Ik heb het laten knippen bij Salon Postma Kappers in Leeuwarden. Erg fijne kapper!

6 opmerkingen:

 1. Oh wauw! Ik ben nu ook mijn haar nog langer aan het laten groeien en wil het aan het einde van de zomer ook doneren! xx greeneyesandredlips.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow ik vind dit altijd zo tof als mensen dit doen! Ben zelf een keertje naar de kapper gegaan maar heb heel erg krullend haar en die zei dat het niet zou kunnen omdat het dan niet "voegt" ofzo? Snapte het niet helemaal maar snel een andere kapper vragen hoe het precies zit :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, volgens mij kan dat gewoon hoor! Je kunt ook anders de mensen van Stichting Haarwensen even mailen om te vragen of het kan. Maar zou niet weten waarom het niet kan?

   Verwijderen
 3. Wauw, super dat je dat gedaan hebt! Ik heb zelf heel lang haar, maar ik zou het nooit durven! Echt leuk van je :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat je dat gedaan hebt! Als ik lang haar zou hebben zou ik dat ook zeker doen, maar ik loop me hele leven al rond met kort haar, heb lang haar nooit fijn gevonden haha.

  BeantwoordenVerwijderen