dinsdag 14 mei 2013

Quote's #2

Ja hoor, ik heb weer een heleboel hilarische quote's die ik graag met jullie wil delen! Zoals gezegd, sommige quote's/anekdotes kunnen nogal raar overkomen aangezien de meeste quote's natuurlijk origineel in het Zweeds zijn!

Toen we in de bus zaten in Duitsland, staarden mijn vriendin en ik dromerig naar buiten. We waren allebei erg moe moet je weten... We stonden stil, omdat het stoplicht op rood stond. Ineens zegt mijn vriendin: "Huh!? Er zit helemaal niemand in die auto hier naast!" Ik keek ook naar buiten en begon in lachen uit te barsten. De auto stond namelijk geparkeerd! Zij dacht dus dat die auto ook in de file stond!

En weer een quote vanuit Duitsland. Ik geloof dat alle quote's daar vandaan komen, omdat dat gewoon zo ontzettend leuk was! Dit keer vanuit het vliegtuig. Zoals altijd waren we ontzettend moe, dus dan komen er gegarandeerd rare dingen uit je mond. Mijn vriendin wou iets gaan vertellen over die ene keer dat ze in het vliegtuig zat en ineens hoorde ik het woord "vliegchauffeur". Natuurlijk reageerde ik daarop met een ontzettend harde lach en sindsdien is het standaard geworden in mijn vriendengroep. Een vliegtuig wordt bestuurd door een vliegchauffeur en de bus door een buspiloot...

De leukste quote bewaar ik natuurlijk voor het laatst. We zaten in de trein van Stockholm weer naar huis en nu waren we echt ontzettend moe! Nog meer moe dan de twee quote's hiervoor bij elkaar. We zaten dus in de trein en iedereen was nogal verspreid qua zitplaatsen. Ik zat met twee vriendinnen bij zo'n plek waar je met z'n vieren kan zitten. Achter ons begon een buitenlandse vrouw, waarschijnlijk uit West-Europa, aan de telefoon te praten. Ik citeer. "Nee! Godverdomme! Jij zwijn!" Stilte... "Hou op jij stomme zwijn!" En zo ging het nog even door tot ze ineens zei: "Ja, maar ik moet nog inktvis voor de kat kopen!" Daarna hing ze op. Ik ging haast stuk van het lachen!

Hebben jullie nog leuke quote's gehoord?

1 opmerking: