dinsdag 9 april 2013

Quote's #1

Sinds kort spaar ik quote's. Soms zeggen mensen gewoon zulke grappige dingen, dat ik ze moet opschrijven, omdat ik anders bang ben dat ik het vergeet. Of ik zie iemand iets grappigs zeggen op Facebook. Ik dacht dat het misschien wel leuk was om eens in de zoveel tijd door mijn quote lijst te gaan met jullie. Hopelijk kunnen jullie mee lachen! Oja, sommige quote's (lees: de meeste) zijn vertaald vanuit het Zweeds, dus de vertaling kan wat vaag zijn, maar jullie snappen het wel!

Toen ik laatst met mijn gastbroertje naar de tv aan het kijken was, kwam Zlatan Ibrahimović ineens voorbij. Als je een beetje voetbal volgt, moet je hem wel kennen. Ik geloof dat hij zelfs een tijdje voor een Nederlandse club heeft gespeeld. In ieder geval, mijn gastbroertje is helemaal fan van hem. Ik geloof zelfs dat hij tijdens dat programma één of andere publieksprijs won voor beste sporter. Toen mijn gastbroertje dit zag zei hij: "Hij is 's werelds beste voetbalspeler in Zweden!"

Een tijdje geleden zat ik vrij laat op de bus. Het moet echt ongeveer 11 uur geweest zijn. Achter mij zaten een paar jongeren die zichzelf helemaal te gek vonden. Ze hadden het helemaal over roken en drinken en hoeveel ze dat wel niet deden. Eén van die jongens zegt: "Ik heb ooit eens echt een hele grote fles opgedronken!" Waarop een andere jongen antwoord: "Hoe groot dan?" Waarop jongen 1 antwoord: "Ja, beeld je een 1-liter fles in, maar dan groter!" Jongen 2: "Een 2-liter fles?" Hierop zei jongen 1: "Nee, nog groter!" Ik moest echt mijn lach inhouden!

De allerleukste quote deze keer en ik durf haast wel te zeggen dat dit de beste quote is die ik ooit gehoord heb, kwam van een jongen uit mijn klas. Deze jongen, laten we hem even S. noemen, is nogal een geval apart. Hij is een beetje slungelig en iedereen heeft het idee dat hij een diagnose heeft... Toen we na de paasvakantie weer naar school gingen, had S. zijn haar geknipt. Een andere jongen uit mijn klas zei dat zijn haar er goed uit zag. Deze jongen, laat ik hem maar I. noemen, vroeg hem: "Waar heb je je laten knippen?" S. moest even om deze vraag nadenken. Ik zou heel graag willen weten hoe het er in deze vijf seconden aan toe ging in zijn hoofd, want terwijl hij naar verschillende plekken op zijn hoofd wees, zei hij: "Hier en hier en ook een beetje hier." Ik piste haast in mijn broek van het lachen!

Hebben jullie de laatste tijd nog leuke quote's gehoord?

3 opmerkingen:

 1. Haha die laatste! Echt grappig, ik had laatst ook dit idee voor een post. Ik hoor echt de raarste gesprekken voorbij komen de laatste tijd xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaha die laatste is echt leuk. Maar een diagnose heeft??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan jr dat niet zeggen in het Nederlands? Hier bedoelen ze er mee dat diegene een diagnose heeft zoals ADHD, PDD-NOS, autisme, etc.

   Verwijderen