vrijdag 12 april 2013

I want to put a smile on your face!

Soms heb je gewoon even een lach nodig. Een klein, grappig momentje tussen al het leren door. Ik weet dat de examens al bijna beginnen (ja, dat krijg ik echt wel mee hoor!), maar als je dan toch een pauze hebt genomen van al dat leerwerk, heb je vast wel even tijd om naar wat leuke YouTube filmpjes te kijken. Want dat is wat ik ongeveer de helft van mijn tijd doe. De andere helft slaap ik trouwens.

Vincent and Loreen
Dit filmpje is echt een rage geweest in Zweden. Vanaf het moment dat kleine Vincent Euphoria hoorde, was hij verslaafd en wilde hij het liedje elke dag minstens drie keer horen. Vincent is nu 3 jaar en kan het hele liedje + typerende dans van Loreen.

Dansons la capucine
Voor iedereen die Frans examen doet, kijk dit filmpje! Mijn (oud)Frans lerares plaatste dit op Facebook en ik ging echt stuk! Het filmpjes is in het Frans, dus meteen een extra oefening! Voor de niet Fransen onder ons: er zit ook gewoon Engelse ondertiteling bij hoor.

The Hunger Games - A Bad Lip Reading
Een tijdje geleden wou ik eens op YouTube kijken of de trailer van de nieuwste Hunger Games al uit was. Ik  typte "The Hunger Games" en als suggestie kreeg ik "The Hunger Games bad lip reading". Ik vond het interessant klinken en klikte er op. Een hele nieuwe wereld ging voor me open! Bad Lip Reading heeft nog meer filmpjes. Ik moet wel bekennen dat die van films het leukste zijn, liedjes zijn niet zoveel aan...

Dumb ways to die
Als je nu nog steeds geen glimlach van oor tot oor hebt, moet je dit liedje luisteren. Toen ik hem voor het eerst worden, was ik al verkocht. Deze schattige figuurtjes die op een vrolijk deuntje dansen, terwijl het eigenlijk een hele deprimerende tekst is. Ik kan de tekst bijna uit mijn hoofd! Ik vind trouwens vooral dat mannetje die de ´two week old unrefridgerated pie´ eet het schattigst en die ene die zijn nieren op het internet verkoopt en dan door danst als iedereen stil is. Geweldig!

2 opmerkingen:

 1. Dumb ways to die is zoooo leuk en schattig en verslavend, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HAHA die laatste is echt briljant!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie
  Van Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen