dinsdag 12 maart 2013

Stockholm.

Lang, heel lang geleden, plaatste ik het laatste artikel op mijn blog. Ik wist niet dat het zo lang geleden was, maar het is toch zeker meer dan een maand geleden. Voor mij voelt het gewoon alsof de tijd twee keer zo snel gaat en dan schieten dingen als een blog er toch gauw bij in. Toch wou ik graag nu wat plaatsen, dus bij deze!

Vorig weekend was ik een weekendje in Stockholm en daar heb ik natuurlijk ook wat geshopt!


Stockholm is echt een ontzettend leuke stad om te winkelen! Ze hebben echt alle soorten winkels en de meeste zijn ook redelijk betaalbaar, alhoewel de Zweedse kroon wel slecht ligt met de euro...


Ik doe alles even heerlijk op chronologische volgorde, not. Dit shirtje kocht ik de laatste dag. We gingen toen namelijk naar een grote outlet. Ik vind Noa Noa nou niet bepaald een leuke winkel, maar ik vond dit shirtje toch wel een schattig kleurtje hebben die natuurlijk totaal niet overkomt op de foto. Alhoewel, op de eerste foto is de kleur best overeenstemmend. Hij was in de sale (ja, zelfs outlets hebben sale) dus kostte hij maar 50 kronen! De precieze koers van euro naar kronen veranderd om de week, maar om het simpel te houden is 8 kronen ongeveer een euro.


Wauw! Wat een prachtige foto's heb ik toch weer gemaakt, mooi gefocust enzo! Nee, ik heb ze even snel gemaakt, omdat ik zo graag iets wou posten! In ieder geval, ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk dingen te kopen die je niet in Nederland kan kopen of niet in Sundsvall (waar ik woon). Bik Bok is echt een winkel die je moet bezoeken als je in Scandinavië bent. Het is echt één van mijn favoriete winkels en zit er echt op te wachten tot hij naar Nederland komt! Dit blousje kocht ik omdat ik nog niet zo'n soort blousje had en eigenlijk ook een beetje omdat ik wil dat het snel lente wordt. Hij kostte 299 kronen.


Deze foto verdiend zeker wel een schoonheidsprijs! In ieder geval komt deze van de Zara. Het is een beetje een losvallend shirt met driekwart mouwen. Dat bruine is een soort leer achtig materiaal en rond de kraag zit ook een klein randje leer. Erg leuk en typisch mij! Kostte 249 kronen.


Dit truitje kwam ik per toeval tegen. Ik wou graag een trui kopen zoals deze, want iedereen loopt in Zweden met die dingen rond en ik had er nog geen. Hij komt van Oasis en heeft een rits aan de achterkant, waar ik echt een zwak voor heb. Hij is een beetje doorschijnend, maar dan kan ik lekker met de 'laat-je-bh-zien'-trend meedoen. Hij kostte 299 kronen.


En dan de aankoop waar ik toch wel het meest trots op ben! Deze superleuke blazer met leren mouwen! Hij hing ergens bij de sale bij de Zara en ondanks dat het maat XXL was, besloot ik hem te passen. Toen ik hem aan had moest ik hem gewoon meenemen! Toen ik zag dat hij was afgeprijsd van 699 kronen naar 199 kronen, was ik helemaal zeker! Ik weet nog niet zo goed hoe ik hem ga combineren, maar er komt zeker wel wat leuks uit!

De hele reden dat we naar Stockholm gingen, was dat we zaterdagavond naar Cirque du Soleil gingen met hun show Alegria. Dat was trouwens echt superawesome! Daar heb ik ook nog een vest gekocht, maar die ben ik met mijn domme kop vergeten op de foto te zetten.

Nou, dat was het wel weer! Nu is mijn blog weer up to date, hopelijk dat het zo blijft!

3 opmerkingen: