vrijdag 15 maart 2013

Series

Ik ben zelf ontzettend gek op series! Films vind ik leuk, maar in series kom je toch altijd net wat meer over de personages te weten en het verhaal loopt ook langer door dan in films. Ik vind het altijd leuk om nieuwe series te ontdekken, maar nu laat ik jullie weten wat de series zijn die ik kijk!

House
 

House M.D. is een van de eerste series die ik echt begon te volgen. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik altijd trailers zag op tv, maar er nooit naar had gekeken. Op een dag was er niks op tv en besloot ik het eens te kijken. Ik was direct verslaafd! Voor degenen die nog nooit van House hebben gehoord (shame on you!) zal ik even kort samenvatten waar het over gaat.
Gregory House en zijn team proberen in elke aflevering een patiënt te diagnosticeren. Vaak komen ze door ingewikkelde theorieën op de diagnose. House zelf is nogal een geval apart en beland vaak in rare situaties, maar dat maakt het juist zo leuk!
In totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt. Toen de laatste aflevering hier twee weken geleden op tv kwam, moest ik toch wel even een traantje wegpinken. Ik ben van plan om binnenkort alle seizoenen op DVD te kopen en ze allemaal achter elkaar te zien. Omdat ik het altijd op tv heb gevolgd, heb ik nog lang niet alle afleveringen gezien!

Supernatural

Sam en Dean Winchester. Ik geloof dat ik een beetje verliefd op die twee ben geworden. Supernatural is een serie over het (hoe kan het ook anders) bovennatuurlijke. In elke aflevering proberen ze weerwolven, demonen en andere rare wezens te stoppen al dan niet te doden. Daarnaast is er een grotere verhaallijn die door alle afleveringen loopt. 
Alhoewel ik deze serie al een jaar volg, ben ik nog steeds maar bij seizoen 3. Ik vind het fijn om een serie op z'n gemakje te bekijken. Dus eens in de zoveel tijd kijk ik eens twee/drie afleveringen en dan laat ik het weer even rusten voor een weekje.
Het leukste aan Supernatural vind ik toch wel dat Sam en Dean ongelooflijk grappige karakters hebben. Ik vind het altijd een groot pluspunt als een serie een beetje humor in zich heeft! Daarnaast is het natuurlijk ontzettend spannend!

Pretty Little Liars


Deze serie ben ik gaan volgen door mijn gastzusje. Ze vond per se dat ik eens een aflevering moest kijken en ik was meteen verslaafd! Ondanks het ongelooflijk slechte acteerwerk wil je telkens weer een nieuwe aflevering kijken en zien hoe het afloopt!
Pretty Little Liars (of kortweg PLL) gaat over vier vriendinnen. Nadat een vijfde vriendin dood is gegaan, gebeuren er allemaal rare dingen en kom je erachter dat deze vriendinnen toch niet zo 'clean' zijn als je denkt. Ze hebben een heleboel geheimen. Voor elkaar, voor de politie, voor hun ouders, voor iedereen...
Deze serie zit nu aan het einde van seizoen 3. 

The Big Bang Theory


Ik geloof dat iedereen wel gehoord heeft van The Big Bang Theory. Ik vind het in ieder geval een fantastische serie en als je nog nooit een aflevering gezien heb, doe het dan snel! Het leuke aan series als The Big Bang Theory, vind ik dat je niet per se alle afleveringen hoeft te zien om het te begrijpen. Je kan gewoon de tv aanzetten en als er dan toevallig The Big Bang Theory op is, ga je het kijken.
The Big Bang Theory gaat over vier nerds. Een van hun heeft autisme, wat alles natuurlijk drie keer zo moeilijk, maar ook drie keer zo leuk maakt! Je volgt deze vier nerds in hun dagelijkse leven, wat nogal speciaal is...

Zo. Dat zijn de series die ik volg! Als seizoen drie van PLL afgelopen is, wil ik heel graag een nieuwe serie volgen. Dus.
Weet iemand nog een leuke serie?

3 opmerkingen:

  1. Supernatural is leuk!
    En House heb ik ook alles gezien :)
    xx www.extraordinarysimple.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, kijk voor meer informatie op mijn blog! Liefs, Tamara

    BeantwoordenVerwijderen