woensdag 9 januari 2013

This is a happy girl!

Yes I know, deze foto is heel awkward afgesneden xD *geen statief*

Zo ziet een blij meisje eruit. Want wat ben ik blij! School is weer begonnen, wat ik niet erg vind want ik heb het mega naar mijn zin op school! En maandag kwam er een briefje op de post waarop stond dat er een pakketje was aangekomen! In eerste instantie dacht ik dat het een pakket van mijn ouders was, maar dan was die wel heel snel aangekomen... Toen we bij het postkantoor waren en ik een grijs pakketje kreeg, moest ik even nadenken wat het ook alweer was...

De kat vind hem in ieder geval mooi! 

Nadat ik mijn artikeltje over Spijt had geschreven, begon ik eigenlijk alleen maar meer en meer aan mijn droombroek te denken... Ook dacht ik dat als ik hem ooit nog zou willen hebben, ik het nu moest doen. Het was natuurlijk inmiddels al 2 jaar geleden dat hij in het assortiment kwam. Ik weet niet waarom ik het nooit eerder had gedaan, maar ik besloot op eBay te gaan zoeken. En dat kostte wat tijd. Hoe noem je zo'n broek? "College jeans", "Baggy jeans", "Baggy denim pants", alle begrippen was ik langs gegaan. Ik had een broek gevonden die er aardig op leek uit China, maar ik was een beetje bang dat hij dan achteraf niet zou passen, want dat is meestal zo met kleding uit Azië. Toen dacht ik, waarom niet gewoon op "H&M pants" zoeken? Zo gezegd zo gedaan en nadat ik 50 pagina's had doorgebladerd kwam ik hem dan eindelijk tegen. De broek van mijn dromen! In mijn maat wel te verstaan!
Het liefst had ik hem meteen besteld, probleem was alleen dat toen ik dat probeerde er de mededeling stond dat hij niet bezorgd kon worden naar mijn adres... Gelukkig bestaat er zoiets als 'de verkoper contacteren' en na een week zette hij eindelijk de verzendkosten naar Zweden erbij! In totaal kostte de broek 20 pond inclusief verzendkosten, wat ik best een redelijke prijs vind!

En er is nog een reden dat ik blij ben! Mijn blog bestaat vandaag precies een jaar! Ik weet nog wel dat ik vorig jaar mijn blog begon. Ik hield van schrijven, maar had er eigenlijk nooit wat mee gedaan. In een ver verleden had ik een beautyblog, maar daar werd er al vrij snel zoveel druk op me gelegd (elke dag artikel plaatsen, mooie foto's) dat ik daar mee ben gestopt. Deze blog heb ik echt aangemaakt om mezelf te pushen om wat meer te schrijven en ook om mijn schrijfsels (oftewel prutjes) de wereld in te helpen, want alleen maar voor jezelf schrijven is ook maar zo zo. Ik weet dat ik niet veel volgers heb, ook gekeken naar hoe lang ik de blog al heb, maar het fijne is dat het me niet zoveel uitmaakt. Bij de reacties zie ik altijd een paar vaste bezoekers en van elke reacties word ik weer een beetje blijer van binnen! Dus dank daarvoor! Ik hoop wel dat mijn blog ooit wat groter wordt, zodat mijn artikels nog meer mensen bereiken. Maar voor nu is het prima! Op naar het volgende jaar!

Bijkomend feitje is trouwens ook dat ik zaterdag eindelijk 18 ben!

3 opmerkingen: