zondag 6 januari 2013

Help! Haarkwestie...

Oké jongens (en meisjes en dames en heren). Ik heb jullie hulp nodig! Een paar daagjes geleden was ik mijn laptop eens aan het opruimen. Hij heeft niet zo heel veel geheugen, dus af en toe moet ik er even met de bezem doorheen en wat bestandjes verwijderen die ik toch niet gebruik. Toen ik dat deed kwam ik in een map terecht (ergens achterin mijn laptop) waar allemaal filmpjes in stonden van een paar jaar geleden. Toen ik mezelf zag, dacht ik: wat leuk haar had ik daar!

Het zit dus zo. Ik heb een hele lange tijd laagjes in mijn haar gehad. Ergens twee/drie jaar geleden was ik die laagjes wel een beetje zat en wilde ik lang haar hebben; op één lengte. Daarom heb ik toen mijn haar gelijk geknipt met de kortste laag die ik op dat moment had. En dat was vrij kort. Ik weet nog wel dat ik toen heel veel complimentjes kreeg over mijn haar en zelfs overwoog om het zo te houden. Uiteindelijk besloot ik toch om het te laten groeien.

Maar nu ik die foto's en filmpjes weer zag van dat ik kort haar had, dacht ik: hm... Misschien wil ik het wel weer kort knippen! Ik ben iemand die dingen doet die ik zelf wil, trek me niet veel van anderen aan, maar ik zou toch graag jullie mening willen! Even een dingetje vooraf: als ik het af laat knippen, doe ik het pas aan het einde van het schooljaar, om mijn uitwisselingsjaar 'af te sluiten' zeg maar en omdat ik toch nog wel even van mijn lange haar wil genieten.

Hier wat foto's!
Excuses dat jullie op je laatste vakantiedag naar mijn gare hoofd moeten kijken, maar ik heb geen andere foto's van mezelf. Al helemaal niet met kort haar, want twee maandjes later was mijn haar alweer een stuk gegroeid!

Dus, kort of lang? Wat zeggen jullie?

4 opmerkingen:

 1. Persoonlijk vind ik lang haar leuker!
  Liefs

  www.blamethefireworks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe dat niet! Je lange haar staat veeeeeeeel mooier!
  Ik heb vorig jaar ook mijn haren geknipt tot op mijn schouders en ik heb er nu nog spijt van. Ze groeien dan écht NIET snel meer!

  Dus ik zou je lange haar mooi zo laten!

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. iets langer dan op foto 2 maar iets korter dan op de laatste foto ;) Love, Marloes.

  BeantwoordenVerwijderen