vrijdag 11 januari 2013

Beloved Shirts en Lochobags

Jongens! Ik ben verliefd! Ik zal meteen maar even met de deur in huis vallen! Af en toe kom je iets tegen, waarvan je denkt: "Wauw", "geniaal" en "dat wil ik!" Dat had ik met Beloved Shirts...

Nou moet ik wel even het hele verhaal vertellen, want er gaat nogal wat aan vooraf. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een tijdje geleden, ofja, maanden geleden, Instagram aangeschaft. Ik poste toen ooit eens een foto van mijn zelfgemaakte fotostudio die ik thuis gemaakt had. Een account genaamd "Lochobags" likte die foto. Omdat ik nog nooit zoveel likes had gehad op een foto (9!), keek ik op ieders account die had gelijkt, dus ook die van Lochobags. En toen was ik voor het eerst verliefd! Lochobags blijkt een bedrijfje te zijn dat echt prachtige DSLR-tassen verkoopt! Je kunt ze nog niet kopen, dus ik wacht nog steeds op een mailtje waarin staat dat ik er een kan kopen. Dus kijken even op de site van Lochobags als je ook op de hoogte wilt blijven!

Ik besloot (natuurlijk) om Lochobags te volgen op Instagram, want ik wil maar wat graag zo'n tas hebben! Ongeveer een week geleden plaatsten ze onderstaande foto op hun Instagram. En ja, ik wist eerst ook niet wat het was. Maar toen ik even beter keek, zag ik dat het een trui was met de opdruk van een camera! In de beschrijving werd er gelinkt naar een online shop genaamd 'Beloved Shirts' die dit soort sweater truien maakt. Toen ik op de site aankwam, was ik echt opslag verliefd!

Ze verkopen op het moment alleen sweaters, maar via Instagram zag ik een foto van augurkensokken! En op de website staat ook dat ze binnenkort met meer dingen komen! Ik weet niet waarom ik deze truien zo fantastisch mooi vind, maar ik wil er gewoon één hebben! Welk patroon weet ik niet echt, maar ik wil graag wachten tot ze wat meer patroontjes hebben om uit te kiezen. Hier kunnen jullie in ieder geval weg zwijmelen bij deze prachtige truien!

Zijn ze niet geweldig?

Nog even de linkjes:

2 opmerkingen: