dinsdag 28 februari 2012

Tijd

Tijd. Op het ene moment heb je er teveel van en op het andere moment weer veel te weinig. De tijd vliegt wanneer het vakantie hebt, maar een week op school lijkt een eeuwigheid te duren. Als ik er zo over nadenk is dit superraar, maar ach, ik heb de tijd er niet voor om te onderzoeken hoe dit allemaal komt.

Ik wou het dus even hebben over tijd. Want dat is dus best een raar ding. Eigenlijk hangt ons hele leven af van tijd. Hoe laat spreek je af? Wanneer ben je jarig? Hoe laat gaan de winkels open en dicht? Alles hangt af van tijd. Ik ben zelf niet een goede planner en dat merk ik elke keer weer. Vorige week donderdag zou er zoals gewoonlijk een artikel online komen. Donderdag is voor mij sowieso al een hectische dag, omdat ik half 3 uit ben, dan naar huis sjees en dan om 4 uur weer richting de muziekschool om pianoles te volgen. Afijn. Ik fietste dus naar huis en thuis dacht ik: ik heb eigenlijk nog helemaal niet piano gespeeld deze week. Ik gebruikte het uurtje dat is thuis was dus voor pianospelen en vergat mijn blog helemaal.

Toen ik op weg was naar de muziekschool, bedacht ik me ook nog dat ik voor vrijdag een hele hoop huiswerk moest maken. Ik had het de week daarvoor niet gedaan en als ik het nu wéér niet zou maken, zou mijn recht op herkansing vervallen. Toen ik dus na pianoles thuiskwam, ging ik snel huiswerk maken. Tussendoor propte ik nog een maaltijd naar binnen en toen alles af was, was het alweer acht uur. Rond acht uur zit mijn concentratiepunt ongeveer op min 900, dus mijn blog, ach, dat kwam dan morgen wel.

Echter, de volgende dag had ik ook geen tijd. Ik ben op vrijdag altijd verschrikkelijk laat uit en aangezien het vakantie was, had ik nergens zin in. De dagen verstreken, het was inmiddels al maandag en nog steeds was er geen artikel online. Ja, in de vakantie heb ik het altijd erg druk met niets doen.

Maar hier is dan toch een artikel! Ik kon het niet laten om jullie nog langer te laten wachten, dus tussen al mijn bankhangsessies door heb ik een artikeltje geschreven! Ik zal proberen om donderdag weer een artikel online te zetten. Maar ik beloof niets, aangezien het vakantie is en time flies when you’re havin’ fun!

3 opmerkingen: