maandag 18 augustus 2014

Hallootjes!

Ik leef nog! Echt waar! Ik heb een hele lange tijd niets van me laten hoor, maar ik heb een reden. Of het een goede reden is of niet, mogen jullie bepalen. In ieder geval ben ik weer terug en ben ik van plan om weer lekker te gaan bloggen!

Ik was namelijk voor drie en een halve week in Rwanda, Afrika! Ik had natuurlijk prima artikeltjes vooruit kunnen schrijven, maar twee weken voor ik weg ging, besloot ik dat Lost wel echt de perfecte serie voor mij moest zijn. Dus ik heb in twee weken tijd anderhalf seizoen uitgekeken met als gevolg dat ik geen enkel artikel had geschreven die ik online kon zetten in die drie en een halve week dat ik in Rwanda was. Afijn, in die drie weken tijd heb ik wel MEGA veel nieuwe artikel ideetjes bedacht, dus nu ga ik lekker veel schrijven en komen er elke week weer twee artikeltjes online. Uiteraard komt er ook een uitgebreid (foto)verslag van mijn reis naar Rwanda!

Ook ben ik, mede door de extreme hoeveelheid vrije tijd die ik heb door de vakantie, helemaal into lezen geraakt. Ik had op Goodreads een doel gesteld voor mezelf om in 2014 in totaal 15 boeken te lezen, maar ik loop nu al 3 boeken voor op schema en ik ben niet van plan om minder te gaan lezen! Er staat nog een dikke stapel ongelezen boeken in mijn kast en die moeten allemaal uit! Dus bereid je voor op veel artikelen over boeken!

Nou, dat was het wel weer zo'n beetje. Ik vond toch dat ik jullie even moest laten weten dat ik nog besta. En een fijne week nog verder! :)

2 opmerkingen:

  1. Ik herken mezelf erg in deze post. Ik ben ook een tijdje gestopt met bloggen, maar nu heb ik weer erg veel zin om te beginnen!
    Liefs, Angela

    BeantwoordenVerwijderen