woensdag 23 januari 2013

Nieuwe camera!

Toen ik jarig was kreeg ik van mijn ouders een camera! Ik wist al dat ik hem zou krijgen, maar toch was ik errug blij. Het is trouwens geen nieuwe camera, maar mijn vaders oude. Hij is zelf absoluut geen fotograaf en kocht zijn spiegelreflex destijds alleen maar omdat het hem wel cool leek, maar eigenlijk vind hij het maar een groot onding. Ik daarentegen weet wel hoe ik om moet gaan met een spiegelreflex, na mij cursus fotografie op school. Het is trouwens een Nikon D50.

Een paar dagen geleden besloot ik er eens op uit te gaan om mijn camera uit te testen! Ik was gewend aan een Canon, want die kregen we van school, dus moest wel even omschakelen. Maar hier is het resultaat!


En als laatste nog even een superleuke tip! Ik was al een tijdje op zoek naar een goed bewerk programma. Het liefst zou ik natuurlijk de nieuwste versie van Photoshop willen hebben, maar dat kost nou eenmaal ongelooflijk veel geld. En om het nou illegaal te downloaden, dat is ook niet helemaal mijn ding... Er zijn een heleboel gratis bewerk programma's te vinden, maar die voldoen toch allemaal niet aan mijn eisen. Toen kwam ik er ineens via via achter dat je op de site van Adobe CS2 (dus een verouderde versie van Photoshop) legaal en, nu komt het, GRATIS kan downloaden! Natuurlijk heb ik dat meteen gedaan en ik ben helemaal tevreden! Hij heeft natuurlijk minder mogelijkheden dan de nieuwste versie, maar wat ik met mijn foto's wil doen, kan ik doen. Hier is de link, als er meer geïnteresseerden zijn!10 opmerkingen:

 1. Je nieuwe camera maakt mooie foto's! en fijn dat je photoshop legaal hebt kunnen downloaden, is leuk om mee te werken he;)

  liefs
  http://annikafotografie.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Preciosas imágenes!!!
  Saludos
  http://judithbysucre.blogspot.com.es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf en wat een mooie foto's! Leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super mooie foto's!

  x

  chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow bedankt voor de tip! Echt superhandig!
  Haha ik ben echt bezig met een massive-reactieaanval op jouw blog ;)
  Anyway, mooie foto's! In Zweden is vast wel genoeg moois te fotograferen denk ik zo...

  BeantwoordenVerwijderen