dinsdag 20 november 2012

Fotografie zaalvoetbal

Klinkt al leuk, of niet? Fotografie van zaalvoetbal. Ik dacht, misschien is het leuk om eens wat van mijn fotografie te laten zien. Zoals gezegd volg ik op school een fotografie cursus en dit heeft echt mijn interesse opgewekt, ik zou er graag verder mee willen gaan! Deze foto's heb ik gemaakt tijdens een zaalvoetbalwedstrijd van mijn gastbroertje. Zoals op de laatste foto's te zien, verloren ze wel jammer genoeg... Ik kan de foto's niet groter maken, want dan zijn ze te groot voor mijn lay-ouy. De laatste twee foto's zijn inderdaad hetzelfde, maar met een andere bewerking. Laat me weten wat je er van vind! Tips zijn ook altijd welkom!4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! En de naam van je blog vind ik ook grappig :) Ik volg jou nu ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blader net even door je blogberichten en zie dat je op uitwisseling in Zweden zit. Aaaah, mijn droom (Zweden is geweldig!) Maar hoe regel je dat precies met school? Doe je je laatste jaar opnieuw of moet je dit jaar slagen om je diploma nog te halen? Ik hoop dat dit duidelijk is, want het schoolsysteem van België en Nederland kan soms nogal wat verschillen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankje voor je reactie! Ik had inderdaad al wat zitten googelen en kwam ook op YFU uit, alleen ziet de Vlaamse versie van hun website er zo verschrikkelijk onprofessioneel uit, in tegenstelling tot de Nederlandse :) Ik zou inderdaad ook gewoon het liefst een tussenjaar nemen, want een Mexicaanse uitwisselingsstudente die eerst bij mij op school zat, is nu halverwege het jaar moeten veranderen omdat het bij ons te moeilijk was en ze echt wel moest slagen. Levert een hoop stress op volgens mij.

    BeantwoordenVerwijderen