woensdag 21 maart 2012

Mixer

Maandag was ik samen met mijn vriend te vinden in Tuschinski, waar de première van Quiz plaatsvond. Zo kom je nog eens ergens!Zo nu en dan hop ik even naar een première. Nee, grapje hoor. Mijn vriend heeft in Nova Zembla gespeeld (let maar op, hij heet Jantje in de film) en hierdoor wordt hij af en toe eens uitgenodigd. Zo ook bij Quiz. De film is trouwens echt een aanrader!

Ik zelf was nog nooit in Tuschinski geweest en het eerste wat me opviel was: tapijt! Elke keer als ik op mijn hakjes een stapje zette, zakte ik weer een stukje dieper in het tapijt. Ik begreep ook wel dat Victoria Koblenko eerder weg ging… Ik kan niet echt een foto vinden, maar zij had hakken aan, ja, hoe zeg je dat, zonder hakken. Ze stond op een soort spietsen. Dat loopt vast niet lekker op een tapijt.

Zoals ik al zei was de film echt een aanrader! Als je van thrillers houdt, moet je deze zeker zien! Vooral Pierre Bokma vond ik heel goed! Hij deed me erg denken aan The Joker van Batman en dat hebben mijn vriend en ik hem na afloop ook even medegedeeld. Daarna hebben we ook nog even met hem staan praten, hartstikke aardige kerel.

Verder hebben we nog met meer mensen gepraat, maar dat zal ik jullie besparen. Toen we de jassen weer gingen ophalen bij de garderobe, stond ook Pierre daar weer. Wij pakten onze jassen en hij volgde. Volgens de man van de garderobe moest hij een tasje per sé meegeven. Die was heel belangrijk. Pierre wierp een snelle blik en zei: “Die is niet van mij!” Er zat een prachtige mixer in het tasje mét een BNN sticker. BNN had namelijk op de zwarte loper een quiz gedaan en Pierre had een strijkijzer gewonnen, maar kreeg dus bij de garderobe een mixer.

Helemaal verbijsterd, niet wetend wat hij moest doen, gaf Pierre het tasje aan ons. “Zie maar wat je er mee doet.” Wij keken elkaar aan en dachten: prima! Zo krijg je nog eens iets! Dus vergezeld met een BNN-mixer gingen wij naar het hotel waar we gingen slapen.

De volgende dag moesten we met de trein weer terug naar het noorden. Fijne treinreis. Eén keer in het verkeerde deel van de trein gestapt, maar dat mocht niet baten, want het volgende station konden we in het goede treindeel stappen. En dáár ging het fout! Onze mooie mixer zat in mijn vriends tas en waarschijnlijk is hij eruit gevallen in de trein van het ene station naar het station waar we moesten overstappen. Thuis kwamen we er pas achter dat onze mixer foetsie was.

Ik heb inmiddels een grootschalige zoekactie opgezet naar de mixer. Nou, zo groot ook weer niet. Ik heb een twitter- en facebookbericht gestuurd, maar ik heb denk ik te weinig followers en/of vrienden om hier ook maar iets mee te bereiken… Daarom doe ik het toch maar even via mijn blog! Ik ben dus op zoek naar een lichtgeel plastic tasje met daarin een mixer met een BNN-sticker. Ik ben hem verloren in de trein van Amersfoort naar Groningen. Als iemand hem vind, ik ben je eeuwig dankbaar!

1 opmerking:

  1. Hmm ik denk niet dat je die mixer ooit nog weer vind haha! Echt jammer x

    BeantwoordenVerwijderen