maandag 25 augustus 2014

Mijn favoriete BookTubers

De BookTube community is een van de fijnste community's op heel YouTube. Tenminste, dat vind ik. Waar je in de beauty community alleen maar haat en nijd ziet, is de BookTube community overspoeld met liefde en leuke mensen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete BookTubers!

Sanne - booksandquills

Als eerste, of course, Sanne van booksandquills. Sanne komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit Nederland. Ze heeft Engels gestudeerd en woont op het moment in Londen. Ik durf met bijna 100% zekerheid te zeggen dat zij de eerste BookTuber was die ik volgde en nog steeds vind ik haar één van de besten! Haar filmpjes zijn lekker kort, dus geen ellenlange beschrijvingen of reviews van boeken en de meeste boeken die zij leuk vindt, vind ik ook leuk!

Jesse - jessethereader
Wat ik leuk vind aan de meeste BookTubers, is dat ze echt hilarisch zijn om naar te kijken. Alle challenges en tags die worden verzonnen zijn echt om in je broek te plassen zo grappig. Zoals Jesse die de Book Tower Challenge doet. Ook Jesse leest veel boeken die ik ook lees/zou willen lezen en, naast humor, is dat iets wat ik zoek in een BookTuber!

Catriona - Little Book Owl
Altijd als ik Bookshelf Tours zie van BookTubers, kijk ik met een schuin oog naar mijn eigen boekenkast die welgeteld 17 boeken bevat, dat is dan wel nog zonder studieboeken, maar die boeken lees ik toch niet. Het lijkt me echt heerlijk om zo'n mooie, goed gevulde boekenkast te hebben, alleen helaas heb ik aan het einde van de maand niet eens geld over om één nieuw boek te kopen... Ik wacht wel tot ik jarig ben!

Megan Oliver
Wat ik het tofste vind aan Megan, is dat ze ook veel boeken van de bibliotheek haalt. Ik ben van plan om volgend jaar een bibliotheek abonnement te nemen, want dan kun je voor heel goedkoop, heel veel boeken lezen. En ondanks dat ik ook wel zo'n mooie volle boekenkast zou willen hebben, gaat het er uiteindelijk om welke boeken je hebt gelezen en niet welke boeken je hebt!

2 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik ken alleen de eerste (ben niet zo'n booktubers fan), maar zij is wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De wereld van booktubers is nog onbekend voor me, maar misschien moet ik ze eens een kans geven!

    BeantwoordenVerwijderen