zondag 30 maart 2014

Primark (help me!) en Cirque du Soleil

Gister had ik even rust van mijn tentamenstress en ging ik met mijn ouders en mijn zusje naar Almere om even te shoppen bij de Primark! Ik had een paar dingetjes nodig en ik ben goed geslaagd! Hier mijn aankoopjes!

Van links naar rechts van boven naar beneden: Toilettasje €4,- Zonnebril €2,50 Oorbellen (van Tiger) €3,- High waisted short €13,- Wit jurkje €15,- Tuinbroekje €15,- 

Ik had ook nog een drinkflesje gekocht, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten! Hier nog wat detailfoto's! 
Op mijn verlanglijstje stonden al heel lang een high waisted short, een tuinbroekje én een wit jurkje! Dus ik was zeker geslaagd! Ik heb alleen een oproep aan iedereen uit Leeuwarden of Groningen (of omgeving) die binnenkort naar de Primark gaat! Ik heb namelijk enorme spijt dat ik een paar sandalen niet heb gekocht, dus als iemand binnenkort naar de Primark gaat en die even voor mij wil kopen, neem dan even contact op! Uiteraard betaal ik direct terug! Ik kan zo snel even geen afbeelding vinden van de schoenen, maar als je contact opneemt krijg je uiteraard een uitgebreide beschrijving, zodat je de goede meeneemt! Je zou me echt eeuwig dankbaar zijn!

Als verjaardagscadeautje had ik tickets voor Cirque du Soleil gekregen! Eén van hun nieuwste shows Kooza staat momenteel (nog t/m 27 april!) in Nederland en daar moest ik natuurlijk heen! Binnen in de tent mocht je helaas geen foto's maken, maar de show was echt geweldig! Zeker een aanrader, ook voor niet circusliefhebbers! Cirque du Soleil is gewoon iets wat je in je leven een keer gezien moet hebben!

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke items vind vooral je tuinbroek en zonnebril heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke aankopen. Het jurkje vind ik echt super tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk tuinbroekje! En de zonnebril is trouwens ook echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Cirque du Soleil enkele jaren geleden al eens gezien maar wil ze graag nog eens opnieuw aan het werk zien. Hun shows zijn echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen